Gala Grans Somriures

El passat divendres 26 de novembre es va celebrar a l’Auditori Municipal de Terrassa la gala benèfica Grans Som Riures, organitzada per l’Associació SOM RIURES dentistes solidaris. Aquesta és una entitat nascuda en el marc de la responsabilitat social corporativa de Centre Dental Les Escoles, que vetlla per l’assistència dental gratuïta a persones sense recursos, derivades d’entitats com la Creu Roja, ACAU, Consorci Sanitari de Terrassa o  Càritas Diocesana,  entre d’altres. També realitza una tasca de prevenció bucodental dirigida a diferents col·lectius, com  infants, gent gran, pares i mares o persones amb discapacitat psíquica.

La Gala va ser presentada per Joan Martínez i Laia Camps i va comptar amb les actuacions de destacats músics locals com Miquel Pujadó, Maria Betriu i Arnau Gil i el grup de rock Lotmusik.

Gairebé 300 persones van omplir l’Auditori Municipal, destacant la presència de les autoritats municipals, representats de les entitats socials de la ciutat i moltes persones que van fer costat a aquesta iniciativa solidària i van poder gaudir d’una vetllada memorable.

El president de l’entitat, Toni Latorre, va agrair a les entitats d’ajut social el seu compromís amb la tasca que realitza SOM RIURES. Al seu torn, la directora de Centre Dental Les Escoles, la Dra. Rosa M.  Ros, va destacar el paper de l’equip humà del centre, pel seu compromís i empenta amb les activitats de l’entitat. Va fer esment també a la darrera acció de SOM RIURES, una Marató d’atenció odontològica solidària que va atendre més de 100 infants derivats per la Fundació Pere Tarrés.